Bertil Nilsson Galerie Wilms Special editions

Voorverkoop Special Editions Bertil Nilsson
Er zijn 3 Special Editions van het boek ‘Naturally’, onder de naam Rock, Sand en Stone. Allen in een editie van 25 stuks, samen met een unieke C-print voor € 185,- per stuk.

Naturally
Bertil Nilsson heeft drie jaar gewerkt aan zijn project “Naturally”. Gefotografeerde dansers en circusartiesten in de natuur, met enkel de toevoeging van kleurpigment. Nilsson onderzoekt wat er gebeurt als hij culturele elementen inbrengt zoals kleur, vorm en dansgebaren. Hij bevraagd de relatie tussen natuur en mens. Het project is bijna afgerond en zal worden gepubliceerd als een fotoboek per eind 2015.

Door een Special Edition in de voorverkoop aan te bieden bieden we u de kans om betrokken te raken bij de tot stand koming van de publicatie. Als tegenprestatie krijgt u een kijkje achter de schermen bij de tot stand koming en zal uw naam vermeld worden

in het boek als Valuated Supporter.

Het Boek
Het boek zal worden gepubliceerd door Bertil Nilsson en Galerie Wilms, in een oplage van 750-1000 stuks.
Naturally zal een speciaal vormgegeven boek worden, welke meer zal zijn dan een boek met mooie foto’s. We proberen een boek cialis generique te maken welke de conceptuele, emotionele en narratieve lagen van het project zal vangen.

Het boek is momenteel in de ontwerp fase, maar de volgende specificaties zijn (onder voorbehoud) bekend:

Afmeting is 30×25 cm
50-60 foto’s
112 bladzijdes
geprint in Nederland, naar de hoogste standaards

Special Editions
Er zijn 3 Special Editions beschikbaar, onder de naam Rock, Sand en Stone. Allen in een editie van 25 stuks plus 5 Artist Proofs.

De special Editions zullen worden genummerd en signeert. Er zullen per Special Edition verschillen zijn in de layout, waaronder verschillende covers, hierdoor zijn ze verschillend met de normale uitgave. Iedere Special Edition wordt geleverd met een originele C-Type print, welke alleen beschikbaar is samen met het boek.
De prints hebben een afmeting van 23,5 x 30 cm.

Prijs
Prijs Special Edition € 185,- (boek plus print)
Het is ook mogelijk om de foto te bestellen met een hoogwaardige eikenhouten lijst en museumglas, deze prijs is € 325,-

Prijzen incl. BTW