Amuse

“Amuse is een zeer klein gerecht ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen”

 

Sinds 2015 organiseert Galerie Wilms Amuse, een tweejaarlijks evenement als platform voor de professionele kunstenaar. Het doel van het evenement is om de kunstenaars de kans te geven om zich aan een groot publiek te tonen en anderzijds het publiek kennis te laten maken met de diversiteit van kunst. Tijdens de tentoonstelling bieden maar liefst 60 kunstenaars werk aan voor de sympathieke prijs van € 300,-.  De geselecteerde werken zijn werken die representatief zijn voor hun oeuvre maar wel van klein formaat, het is immers een Amuse!

Amuse 2020

26|03|2020 - 12|04|2020

Vanwege de Corona crisis zijn musea gesloten en worden tentoonstelling geannuleerd. De cultuursector wordt hard geraakt en de gevolgen zijn niet te overzien. Vele kunstenaars hebben het zonder deze crisis al moeilijk om hun hoofd boven water te houden. Als galerie voelen wij ons dan ook genoodzaakt om actie te ondernemen. Daarom organiseren wij een digitale ‘Amuse 2020’.

‘Amuse’ is ontstaan om de kunstenaar een podium te bieden en een breed publiek op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de kunstenaars en hun werk. Na drie succesvolle edities in Venlo en een editie op PAN Amsterdam, nu dus volledig digitaal.

Tijdens Amuse 2020 zullen we in tegenstelling tot eerdere Amuses alle kunstwerken via onze website aanbieden. De kunstwerken van de geselecteerde kunstenaars zijn vanaf € 300,- te koop en worden bij aankoop verzonden per post. Uiteraard goed verpakt en verzekerd.
Via onze Facebook en Instagram houden we u graag op de hoogte van alle nieuwe Amuses.

Alle Amuses zijn te bekijken en te bestellen in onze webshop.

AMUSE WEBSHOP