www.amuse.art 
klik hier

 

 

Amuse.art is dé plek om toffe kunstwerken te ontdekken van meer dan 80 gerenommeerde en veelbelovende kunstenaars. De kleine kunstwerken zijn representatief voor het oeuvre van de kunstenaar en sympathiek geprijsd. Jouw kunstcollectie start hier!

De kunstwerken van de geselecteerde kunstenaars zijn vanaf €200 te koop en worden bij aankoop verzonden per post. Uiteraard goed verpakt en verzekerd. Bekijk de webshop via www.amuse.art

 


 

Hoe is Amuse ontstaan?

Amuse is een concept van Galerie Wilms. Opgericht in 2015 als een tweejaarlijks tentoonstelling / evenement als platform voor de professionele kunstenaar. Het begon als een event van één weekend waarbij hedendaagse kunstenaars kleine kunstwerken toonden. Allen voor eenzelfde, sympathieke prijs. Daarnaast werden er lezingen en andere activiteiten georganiseerd.

Na drie succesvolle edities in Venlo en één editie op PAN Amsterdam is in april 2020 besloten de Amuses ook digitaal aan te bieden. De kunstwerken van de geselecteerde kunstenaars zijn vanaf 200 euro te koop en worden bij aankoop verzonden per post. Uiteraard goed verpakt en verzekerd. De selectie van de kunstwerken en kunstenaars is streng en wordt gemaakt door Paul en Carla van Galerie Wilms.

Online kunst kopen moeilijk? Nee hoor, u mag het altijd terug sturen als het onverhoopt tegen valt en wij storten u het aankoopbedrag terug. Voor meer info bekijk de website www.amuse.art


Amuse

a·mu·se (de; o; meervoud: amuses)
Een amuse is een zeer klein gerecht ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen

amuse 2019