webshop Amuse 
klik hier

 

Ontdek Amuse, een online galerie waar jij kunt proeven van betaalbare kunstwerken van meer dan 80 kunstenaars. Unieke kunstwerken, edities en kunstboeken.
De werken zijn klein maar representatief voor het oeuvre van de kunstenaar. Kunst op klein formaat – een perfecte amuse die naar meer smaakt.

De kunstwerken van de geselecteerde kunstenaars zijn vanaf €200 te koop en worden bij aankoop verzonden per post. Uiteraard goed verpakt en verzekerd.

 


 

Hoe is Amuse ontstaan?

Sinds 2015 organiseert Galerie Wilms Amuse, een tweejaarlijks evenement in de vorm van een fysieke tentoonstelling voor één weekend. Een platform voor de professionele kunstenaar. Kunstenaars krijgen de kans om zich aan een groot publiek te tonen en kennis te laten maken met de diversiteit en toegankelijkheid van kunst. Alle werken hadden dezelfde prijs die alleen dat weekend gold. Daarnaast werden er lezingen en andere activiteiten georganiseerd. Na drie succesvolle, fysieke edities in de galerie (in 2015, 2017 en 2019) en één presentatie op PAN Amsterdam in 2019, gaat Amuse in 2020 volledig digitaal en ontwikkelde Galerie Wilms de website Amuse Art.

Online kunst kopen moeilijk? Nee hoor, u mag het altijd terug sturen als het onverhoopt tegen valt en wij storten u het aankoopbedrag terug. Voor meer info bekijk de website www.amuseart.nl

Amuse
a·mu·se (de; o; meervoud: amuses)
Een amuse is een zeer klein gerecht ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen

amuse 2019