Afgelopen maanden is er met veel enthousiasme gewerkt aan het nieuwe oeuvre boek ‘Flower Pieces’ van Bas Meeuws. We zijn erg trots op het resultaat en uitnodigen u graag uit voor de boekpresentatie!

Om iedereen de kans te geven om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn, worden er twee momenten georganiseerd. Op beide momenten kunt u uw Special Edition ophalen. Uiteraard is Bas zelf ook op beide momenten aanwezig.

Aangezien de Special Editions op naam staan verzoeken we u om vooraf kenbaar te maken wanneer en waar u deze komt ophalen. Gelieve dit door te geven via info@galeriewilms.nl . Heeft u ervoor gekozen om uw Special Edition te laten verzenden hoeft u niet te reageren. Deze versturen we in de week na 8 juni.

 

Boekpresentatie Kasteel Muiderslot
Zaterdag 8 juni – 15.00 – 17.00 uur
(alleen voor mensen die ingeschreven hebben voor de Special Edition)

Op zaterdag 8 juni presenteren we samen met Gallery Per van der Horst het boek aan iedereen die zich ingeschreven heeft voor de Special Edition.
Maartje van den Heuvel, conservator fotografie van de Bijzondere Collecties van Universiteit Leiden zal een inleiding geven in het werk.

De locatie van Muiderslot bied plaats aan maximaal 50 personen. Aanmelding geschiedt in volgorde van binnenkomst.

 

Bas Meeuws Galerie WilmsBAS MEEUWS – FLOWER PIECES
Solotentoonstelling en boekpresentatie Galerie Wilms
16 | 06 | 2019 – 24 | 08 | 2019
opening zondag 16 juni vanaf 15.00 uur

Op zondag 16 juni opent Galerie Wilms een grote solo tentoonstelling van Bas Meeuws. De tentoonstelling wordt ingeleid door Maartje van den Heuvel, conservator fotografie van de Bijzondere Collecties van Universiteit Leiden.

Ook na de opening zijn de Special Editions uiteraard op te halen in de galerie.
De galerie is gesloten van 14 juli – 14 augustus