Current exhibition

Eddy van Gestel - solo

15|03|2020 - 31|05|2020

Eddy van Gestel Galerie WilmsEddy van Gestel (°1964)

Fotograaf Eddy van Gestel verdeelt zijn tijd tussen België en Afrika, waar zijn liefde voor het Afrikaanse continent en zijn liefde voor fotografie op een symbiotische manier samen komen. Zijn werk vertelt een verhaal over schoonheid en trots en geeft de Afrikaanse vrouw de aandacht die ze verdient.

Fotografie is voor Eddy van Gestel een zoektocht naar een magische en mysterieuze realiteit waarbij de grens tussen werkelijkheid en impressie vaak flinterdun is. Of het gaat om portretten of natuurfoto’s, ze hebben alle gemeen dat ze hun grafische kracht putten uit de eenvoud waarmee ze in beeld worden gebracht. Van Gestel verwierf internationale bekendheid met tentoonstellingen en boeken ‘Just Imagine, ‘Perla Nera’, ‘African Queen’, ‘Africa, a continent in the picture’, ‘Africa XL’, ‘Africa to the rhythm of the Sun’ and ‘Terra Africana.

 

Voelt u zich vanwege het Corona virus comfortabeler om de tentoonstelling te bekijken zonder andere bezoekers? Graag bieden wij u PRIVATE VIEWING aan. U kunt de tentoonstelling in alle rust bekijken, zonder andere mensen. Alleen op afspraak, we denken graag met u mee!

Amuse zomer tentoonstelling

10|06|2020 - 31|08|2020

Vanwege de Corona crisis zijn musea gesloten en worden tentoonstelling geannuleerd. De cultuursector wordt hard geraakt en de gevolgen zijn niet te overzien. Vele kunstenaars hebben het zonder deze crisis al moeilijk om hun hoofd boven water te houden. Als galerie voelen wij ons dan ook genoodzaakt om actie te ondernemen. Daarom organiseren wij een digitale ‘Amuse 2020’.

‘Amuse’ is ontstaan om de kunstenaar een podium te bieden en een breed publiek op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de kunstenaars en hun werk. Na drie succesvolle edities in Venlo en een editie op PAN Amsterdam, nu dus volledig digitaal.

Tijdens Amuse 2020 zullen we in tegenstelling tot eerdere Amuses alle kunstwerken via onze website aanbieden. De kunstwerken van de geselecteerde kunstenaars zijn vanaf € 300,- te koop en worden bij aankoop verzonden per post. Uiteraard goed verpakt en verzekerd.

Gedurende de zomermaanden is er een grote overzichtstentoonstelling van deze vele amuses.