AMUSE prikkelt de jonge verzamelaar op PAN Amsterdam

Tijdens AMUSE worden kleine kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars aangeboden tegen sympathieke prijzen variërend van  €300 tot €500.  AMUSE laat het publiek  op een laagdrempelige manier kennis maken met de diversiteit van kunst. De geselecteerde kunstwerken zijn representatief zijn voor het oeuvre van de kunstenaar, maar wel van klein formaat, het zijn immers Amuses!


Tijdens PAN Amsterdam, op donderdagavond 28 november zal AMUSE plaatsvinden tijdens ‘PAN Kunstontmoetingen’ van 18.30 – 21.30 uur. ‘PAN Kunstontmoetingen’ is een speciale avond voor de jonge professional.  Het kunstevent  ‘Amuse’ georganiseerd door Galerie Wilms sluit naadloos aan bij PAN Kunstontmoetingen.   Galeriehoudster Carla Wilms:  “wat is er nou mooier dan het ontdekken van nieuwe kunstenaars en de voldoening die het geeft om met een prachtige kunstwerk onder de arm naar huis te gaan. Tijdens AMUSE geven wij de jonge, beginnende kunstkopers de kans om voor een sympathieke prijs een werk aan te schaffen”.

Voor  AMUSE  wordt een groot gedeelte van de stand speciaal  ingericht met meer dan 80 kunstwerken van 31 kunstenaars. Ieder werk wordt  -net zoals alle andere werken op PAN –  gekeurd en voldoet aan de strenge keuringseisen van PAN Amsterdam.

 “Amuse is een zeer klein gerecht ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen”

 

Deelnemende kunstenaars:
Aaron van Erp – Alexandra Roozen – Anke Roder – Anne van  As – Arjan van Arendonk – Arno Sijben – Bas Meeuws  – Gies Backes – Guus Koenraads – Hanneke Francken – Hanneke Wetzer  – Hervé Martijn – Jans Muskee – Johannes van Vugt – Jorn van Leeuwen – Julie van der Vaart  – Lenneke van der Goot  –  Les Deux Garçons  – Lidy Jacobs – Lore Langendries – Matijs van de Kerkhof – Margot de Jager – Mirjam Abraas – Nikki Pelaez  – Noortje Haegens – Sandra Kruisbrink  – Satijn Panyigay  –  Sigrid van der Mersch – Suzanne Jongmans – Ulrike Heydenreich – Wil Jansen – Yves Beaumont

 


Praktische info:

Amuse is te zien op de avond ‘Kunstontmoetingen’ op PAN Amsterdam; Donderdag 28 november 2019 van 18:30 tot 21:30 uur, stand#64, Galerie Wilms.
De Amuses zijn alleen op deze avond te zien en te koop.
De amuses worden speciaal voor AMUSE laag geprijsd. Na deze avond vervalt de speciale prijs en worden de werken voor de normale prijzen aangeboden.

Vooraf worden er geen werken gereserveerd of verkocht.

De toegang voor de Kunstontmoetingen is op uitnodiging, entreekaart kost €20,- . Indien u uw kaartje koopt via Galerie Wilms ontvangt u bij aankoop van een amuse het bedrag van uw entree retour.
Bij het verlaten van de beurs ontvangt iedereen een toegangskaart zodat men nog een keer de beurs kan bezoeken.

PAN Kunstontmoetingen is een speciale avond voor aanstormende kopers en professionals. Ontmoetingen met handelaren en kunstenaars die u laten zien hoe zij te werk gaan, staan centraal op deze levendige avond omlijst met een hapje en een drankje. Voor verzamelaar en liefhebber op PAN Amsterdam bekijk je in een paar uur tijd de collecties van de beste galerieën en antiquairs samen op één locatie. Je vindt er ruim 5.000 jaar geschiedenis. Van objecten uit oude en verre culturen tot moderne en hedendaagse kunst. Prijzen variëren van € 500 tot € 500.000.