Eddy van Gestel Galerie WilmsEddy van Gestel (°1964)

Fotograaf Eddy van Gestel verdeelt zijn tijd tussen België en Afrika, waar zijn liefde voor het Afrikaanse continent en zijn liefde voor fotografie op een symbiotische manier samen komen. Zijn werk vertelt een verhaal over schoonheid en trots en geeft de Afrikaanse vrouw de aandacht die ze verdient.

Fotografie is voor Eddy van Gestel een zoektocht naar een magische en mysterieuze realiteit waarbij de grens tussen werkelijkheid en impressie vaak flinterdun is. Of het gaat om portretten of natuurfoto’s, ze hebben alle gemeen dat ze hun grafische kracht putten uit de eenvoud waarmee ze in beeld worden gebracht. Van Gestel verwierf internationale bekendheid met tentoonstellingen en boeken ‘Just Imagine, ‘Perla Nera’, ‘African Queen’, ‘Africa, a continent in the picture’, ‘Africa XL’, ‘Africa to the rhythm of the Sun’ and ‘Terra Africana.

 

Voelt u zich vanwege het Corona virus comfortabeler om de tentoonstelling te bekijken zonder andere bezoekers? Graag bieden wij u PRIVATE VIEWING aan. U kunt de tentoonstelling in alle rust bekijken, zonder andere mensen. Alleen op afspraak, we denken graag met u mee!