Galerie Wilms op PAN Amsterdam, stand #64
We presenteren nieuw werk van de volgende kunstenaars:

– Alexandra Roozen
– Gijs van Bon
– Isabella Werkhoven
– Les Deux Garçons
– Satijn Panyigay
– Suzanne Jongmans
– Ulrike Heydenreich
– Wil Jansen
– Yves Beaumont

 


AMUSE prikkelt de jonge verzamelaar op PAN Amsterdam


Op donderdagavond 28 november zal AMUSE voor het eerst plaatsvinden op ‘PAN Kunstontmoetingen’ een avond speciaal voor de ‘Young Professional’ in de stand van Galerie Wilms.
Een groot gedeelte van de stand wordt speciaal tijdens deze avond ingericht met meer dan 70 Amuses van 31 kunstenaars, welke worden aangeboden voor sympathieke prijzen variërend van € 300,- tot € 500,-. Ieder werk voldoet aan de strenge keuringseisen van PAN Amsterdam.

Sinds 2015 organiseert Galerie Wilms Amuse, een tweejaarlijks evenement als platform voor de professionele kunstenaar. Het doel is om het publiek op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de diversiteit van kunst.  De geselecteerde werken zijn werken die representatief zijn voor het oeuvre van de kunstenaar, maar wel van klein formaat, het zijn immers Amuses!

“Amuse is een zeer klein gerecht ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen”

 

Deelnemende kunstenaars:
Aaron van Erp – Alexandra Roozen – Anke Roder – Anne van  As – Arjan van Arendonk – Arno Sijben – Bas Meeuws  – Gies Backes – Guus Koenraads – Hanneke Francken – Hanneke Wetzer  – Hervé Martijn – Jans Muskee – Johannes van Vugt – Jorn van Leeuwen – Julie van der Vaart  – Lenneke van der Goot  –  Les Deux Garçons  – Lore Langendries – Matijs van de Kerkhof – Margot de Jager – Mirjam Abraas – Nikki Pelaez  – Noortje Haegens – Sandra Kruisbrink  – Satijn Panyigay  –  Sigrid van der Mersch – Suzanne Jongmans – Ulrike Heydenreich – Wil Jansen – Yves Beaumont