Op zaterdag 25 mei, de laatste dag van de tentoonstelling, organiseren we een Meet & Greet met Yves en Satijn. Onder het genot van een hapje en drankje gaan we op een informele manier in gesprek met de kunstenaars over hun kunstenaarschap, werkwijze en inspiratie. De middag wordt muzikaal omlijst door Laszlo Panyigay. We starten met het programma om 15.00 uur.
Mocht u aanwezig willen zijn verzoeken we u om u aan te melden via info@galeriewilms.nl

 

Yves Beaumont (1970, Oostende, BE) 
Yves Beaumont is waarschijnlijk de meest poëtische en verstilde Belgische landschapsschilder. Al schilderend laat hij het anekdotische los om nieuwe en vrije beelden te maken, soms met een uitgesproken figuratief karakter, soms bijna abstract. Maar altijd is er de duidelijke zoektocht naar het licht en het subtiele evenwicht. Zijn werken eisen geen betekenis, geen boodschap op, ze vragen stilte en contemplatie.

Satijn Panyigay (1988, Nijmegen) 
De jonge fotografe Satijn Panyigay is gefascineerd door de psyche van de mens. Waar haar eerdere werk rauwe emoties als verdriet en eenzaamheid vertegenwoordigde, verschuift haar thematiek de laatste jaren naar meer subtiele gevoelens van melancholie, verwondering over de schoonheid van het leven en haar verlangen naar rust. De mystieke sfeer van licht en schaduwen en de zachte kleuren in haar beelden lokken je langzaam maar doelbewust haar wereld in.